Joensuu: Joensuu-ajo 22.7.

Ravia ja futista Joensuussa

Joensuun raviradalla ravataan Toto76-ravit poikkeuksellisesti vasta illalla klo 18.30. Syynä on samana päivänä klo 9 järjestettävät ravifutiksen SM-kilpailut. Ravifutiksen SM-pelit pelataan radan keskikentällä. Illan raveissa selviää vuodesta 1991 ajetun lämminveristen Joensuu-ajon voittaja sekä uuden 6-vuotiaiden suomenhevosten suurkilpailun voittaja.

Liput & info:

Aikuiset 10 €
Lapset alle 16 vuotta, ilmainen sisäänpääsy

Saapuminen: Paikallisliikenne

Lisätietoa:
Internet: www.joensuunravirata.fi
S-posti: toimisto@joensuunravirata.fi
Puh. 010 387 8580

 

Ylivieska: Malja-ajo 28.-29.7.

Kaksi päivää ravihuumaa Ylivieskassa

Ylivieskan tärkein ravitapahtuma on heinäkuun lopun kaksipäiväiset ravit. Lauantaina ravataan Toto76-kierros, jonka päälähtönä nähdään lämminveristen Malja-ajo. Lähdön voittaja palkitaan 10 000 eurolla. Viikonlopun aikana kilpaillaan niin kärry- kuin montelähdöissä, sekä ponilähdöissä. Perjantai-iltana ravien jälkeen järjestetään raviradalla iltajuhla, jossa esiintymässä ovat vuoden 2015 tangofinaalissa toiseksi sijoittunut Kalle Jussila ja bilebändi Mr Hyde.

Liput & info:

Perjantai klo 18
Aikuiset 5€
Eläkeläiset 4€
Lapset alle 16 vuotta ilmainen sisäänpääsy

Lauantai klo 13.30
Aikuiset 10€
Eläkeläiset 5€
Lapset alle 16 vuotta ilmainen sisäänpääsy

Lisätietoa:
Internet: www.ylivieskanravit.fi
S-posti: ravirata@ylivieska.suomi.net

 

Vermo: Kuninkuusravit 4.-6.8.

Ravimaailman kuninkaalliset Vermossa

Ravikesän huipennus Kuninkuusravit kiertävät vuosittain Suomen raviratoja ja nyt Suomen 100. juhlavuotena maan parhaat suomenhevoset saapuvat jälleen pääkaupunkiseudulle. Viikonlopun aikana päälähdön osallistujat juoksevat kolme osalähtöä ja parhaimman kokonaisajan saanut ori kruunataan kuninkaaksi ja tamma kuningattareksi. Lauantaina ravataan yksi osalähtö ja sunnuntaina kaksi, joista viimeinen on 3100 metrin haastava pitkä matka, jossa ratkaistaan kuninkuustittelit.

Viikonloppuna nähdään myös parhaimmat nuoret suomenhevoset kilpailemassa Pikkuprinssin ja Pikkukunkun kunniasta, sekä ratkaistaan suomenhevosten monten Suomen mestari. Lauantaina selviää myös lämminveristen Suomen mestari, lähdön voittaja palkitaan 30 000 eurolla. Viikonloppuna ratkotaan myös ponien suomenmestaruuksia ja ravataan useita muita jännittäviä lähtöjä.

 Ravivuoden päätapahtumassa vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä nauttimassa huippu-urheilusta ja kansanjuhlan tunnelmasta. Viikonloppu sisältää paitsi tasokkaita ravilähtöjä, myös paljon oheisohjelmaa. Kuninkuusravien iltajuhla järjestetään lauantaina 5.8. Helsingin vanhassa jäähallissa, jossa esiintyy mm. Lauri Tähkä ja Juha Tapio. Perjantaina ravataan klo 14 lounasravit, jonka jälkeen alkaa suomenhevosten varsahuutokauppa, jossa huippusukuisia yksilöitä on mahdollista huutaa klo 16.30 alkaen.

Liput & info:

Ennakkoliput:
Kunkkaripassi, sis. la+su ravit ja la iltajuhla 83€
Sisäänpääsy la-su 55€

Perjantai lounasravit klo 14
Aikuiset 8€
Nuoriso (12-17v.) 6€
Lapset alle 12 vuotta ilmainen sisäänpääsy

Lauantai klo 12
Aikuiset 29€
Nuoriso (12-17v.) 10€
Lapset alle 12 vuotta ilmainen sisäänpääsy

Sunnuntai klo 12
Aikuiset 34€
Nuoriso (12-17v.) 10€
Lapset alle 12 vuotta ilmainen sisäänpääsy

Lisää lipputyyppejä, sekä portilta ostettujen lippujen hinnat löydät täältä.

Liput saatavilla ennakkohinnoin osoitteesta: www.lippu.fi

Paikallisliikenne: Leppävaaran asemalta non-stop bussi

Lisätietoa:
Internet: www.kuninkuusravit.fi ja www.vermo.fi
S-posti: vermo@vermo.fi
Puh. 09 348 834